ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ


Політика регулює питання щодо збору та обробки персональних даних компанією
SEMIN SAS (1a, rue de la Gare 57920 KEDANGE-SUR-CANNER, France) (надалі – Компанія) та третіми особами, задіяними в обробку таких персональних даних в ході діяльності Компанії, які відбуваються внаслідок користування веб-сайтом Компанії https://www.semin.ua (надалі - “Веб-сайт”).

Компанія серйозно ставиться до Вашого права на приватність. Тож на виконання зобов’язання із захисту Ваших персональних даних у найбільш відкритий спосіб хочемо повідомити Вам :

  • правові підстави та мету обробки Ваших персональних даних , 
  • які права стосовно збору та обробки персональних даних виникають у Вас внаслідок збору та обробки Ваших персональних даних.

Політика конфіденційності є окремим документом від Політики Компанії з використання файлів “cookies”, яка доступна за  посиланням : https://www.semin.ua/content/23-politika-z-vikoristannya-fajliv-cookies


Причини збору персональних даних

У зв’язку із використанням Веб-сайту та послуг, які на ньому доступні, Компанія може запросити у Вас надання певних персональних даних. Компанія вважатиметься володільцем персональних даних. Для отримання доступу до певних послуг на Веб-сайті чи додаткових переваг щодо використання таких послуг (наприклад, форма зворотного зв’язку), надання певних категорій персональних даних є обов’язковим, інші персональні дані надаються необов’язково, однак, покращують рівень послуг, які надаються користувачу. Під час збору персональних даних повідомляється, чи отримання певних послуг з Веб-сайту потребує надання певних персональних даних, чи надання персональних даних не є обов’язковим. У випадку відмови у наданні обов’язкових персональних даних, Компанія не зможе забезпечити надання певних послуг через Веб-сайт, зокрема, відповісти на запит.


Категорії персональних даних, збір і обробку яких здійснює Компанія 

  • ім’я ; 
  • прізвище ; 
  • адреса ;
  • електронна адреса ; 
  • телефонний номер ; 
  • посада ; 
  • компанія ;


Правові підстави та мета збору та обробки персональних даних

Компанія не здійснює збору та обробки персональних даних без належних правових підстав. Такими правовими підставами є: (i) попередня згода на збір та обробку персональних даних, (ii) виконання зобов’язання із надання послуг через Веб-сайт користувачам, (iii) законний інтерес компанії як володільця персональних даних.


Мета збору та обробки персональних даних користувачів Веб-сайту

Основною метою збору та обробки персональних даних є :

  • управління та покращення відносин між Компанією та користувачами ; 
  • забезпечення функціонування Веб-сайту ; 
  • інформування користувачів шляхом надання відповідей на запитання, надіслані через форму зворотного зв’язку на Веб-сайті ; 
  • використання персональних даних у маркетинговій діяльності (при цьому Компанія додатково повідомлятиме Користувачів про мету такого використання персональних даних) ; 
  • надсилання користувачам публікацій, прес-релізів, а також здійснення інформаційної розсилки ;
  • обробка персональних даних в процесі подання Користувачами інформації з метою подальшого потенційного працевлаштування в Компанії;виконання правових та регуляторних зобов’язань, зокрема, з метою гарантування безпеки мережі ;
  • передача персональних даних або надання доступу до персональних даних третім особам у випадку потенційного продажу, злиття та/або реструктуризації бізнесу. 

У випадку виникнення необхідності збору та обробки персональних даних з іншою метою, ніж зазначено вище, до Політики конфіденційності будуть внесені зміни, а при отриманні дозволу на збір та обробку персональних даних користувача буде повідомлено про таку мету.


Особи, які мають доступ до персональних даних користувачів 

Компанія є володільцем і розпорядником персональних даних користувачів Веб-сайту. Компанія зобов’язується не передавати персональні дані користувачів будь-яким третім особам, окрім як уповноваженим особам та постачальникам послуг Компанії (таким як провайдери IT-систем, хостинг-провайдери, консультанти) за умови, що кожен із них має надавати належний рівень захисту персональних даних й дотримуватися зобов’язань із конфіденційності для того, щоб захистити персональні дані користувачів.

Компанія може надавати доступ до персональних даних користувачів Веб-сайту у випадку порушення норм законодавства та отримання мотивованого запиту від органів судової влади.

Компанія може передати персональні дані користувачів Веб-сайту третім особам у випадку потенційного продажу, злиття та/або реструктуризації бізнесу і винятково з метою проведення відповідних операційних дій, а також дотримуючись зобов’язань щодо конфіденційності.


Строк обробки персональних даних 

Персональні дані користувачів Веб-сайту підлягатимуть обробці протягом періоду, необхідного для досягнення вищевказаної мети, а також протягом строку, який знадобиться для виконання правових чи регуляторних зобов’язань, покладених на Компанію.


Заходи безпеки

Компанія вжила всіх належних заходів технічного і організаційного характеру для забезпечення захисту персональних даних користувачів Веб-сайту від несанкціонованого, випадкового чи незаконного пошкодження, втрати, зміни, використання з іншою метою, незаконного розкриття чи надання доступу до таких даних, а також від будь-яких інших форм незаконної обробки персональних даних. Такі заходи безпеки були вжиті, беручи до уваги останні технічні досягнення, витрати на вжиття таких заходів, сукупність представлених обробкою персональних даних ризиків та природу персональних даних. Компанія гарантує, що кваліфікація  співробітників Компанії, які мають доступ до персональних даних користувачів Веб-сайту, відповідають встановленим внутрішнім правим їдло обробки персональних даних, а також особливо те, що було вжито належних технічних та організаційних заходів з метою захисту персональних даних.


Права користувачів Веб-сайту щодо збору та обробки їх персональних даних

Користувачу Веб-сайту надаються права, передбачені статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних», а саме - право:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження моїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або давати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються мої персональні дані;

3) на доступ до моїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються мої персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки моїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення моїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист моїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію;

8) звертатися із скаргами на обробку моїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку моїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для мене правові наслідки.

Користувач Веб-сайту також має право подати запит чи скаргу, надіславши листа на наступну електронну адресу : privacy@semin.com. З метою забезпечення належного рівня безпеки, для уникнення зловмисних запитів, Компанія вимагає від користувачів Веб-сайту надавати документи, що дозволяють встановити особистість. Після опрацювання такого запиту чи скаргу, така інформація одразу видаляється.


Передача персональних даних поза межі ЄС

У випадку передачі персональнх данних користувачів Веб-сайту в держави поза межами ЄС і якщо держава-одержувач таких персональних даних не гарантує надання персональним даним такого ж рівня захисту персональних даних, який встановлено в ЄС, Компанія зобов’язується вжити всі належні заходи, направлені на захист персональних даних, які передбачають прийняття обов’язкових корпоративних правил, що затверджуються Європейською комісією, кодекси поведінки або сертифікаційні механізми, які належним чином погоджені компетентними органами ЄС чи інший механізм, який має бути схвалений компетентним органом (комунікація з цього приводу проводиться за електронною адресою : privacy@semin.com.


Додаткова інформація

У випадку наявності запитань та коментарів, а також щодо запитів та скарг стосовно збору та обробки персональних даних просимо звертатися за електронною адресою: privacy@semin.com.


 

Інформаційний бюлетень